Qui som

Som el Club d’esquiadors del Centre Excursionista de Terrassa !

Una breu passejada per la historia del centre excursionista ens recorda la data en que els esports de neu varen entrar a formar part de les activitats pròpies d’aquesta entitat, els arxius daten de l’any 1921 any en el que es constitueix la secció d’esports de neu i alta muntanya. Dos anys mes tard es convoca el primer concurs local d’esports de neu a Núria que no es celebrà per manca de neu l’any 1942 pren el nom de secció d´esqui dedicant-se a la promoció d´aquest esport.

Actualment el Club Esquí Terrassa del centre excursionista ofereix als seus socis la possibilitat de practicar esquí i surf de neu amb l’organització de cursos d’iniciació i perfeccionament d’ambdues modalitats a l’estació de Masella.

Amb un gran ventall de cursos de temporada, de curta durada, de sis setmanes, on podem oferir als nostres socis quasi cursos a la carta.

Una part important de les activitats son els ensenyaments personalitzats on els mes petits es preparen per accedir als grups de perfeccionament que a posteriori tenen dues opcions continuar progressant en els grups de lleure on els grups reduïts segueixen gaudint de l’esqui sense obligacions o be l’ opció de formar part dels equips de competició per aquells que necessitem alguna experiència mes, aquets equips s’ engloben en totes les categories iniciant-se en “alevins” els mes menuts fins a la categoria de veterans “ Màster”.

En quant a les activitats en aquest moment les diferents especialitats que engloben el nostre dia a dia son:

  • Esquí
  • Snow
  • Squeleton
  • Canicros (nova incorporació)
  • Múixing (nova incorporació)

 

Els nostres socis també gaudeixen de la possibilitat de practicar, dins les diverses seccions del Centre Excursionista, Petites travessades, fotografia, espeleologia, esquí de muntanya, ciències, sortides familiars… amb activitats programades durant tot l’any.

Vols formar part del Club d’Esquí Terrassa?